Annonce
Søren Andersen er egentlig uddannet kok, men efter knap 20 år som kantineleder er han sprunget ud som selvstændig med Sørens Brød. Foto: Mathias Fredslund Hansen
Randers Onsdag

Ny bager på Mariagervej: Sørens Brød har fokus på økologi og gode, lokale råvarer

Nu er der mulighed for at købe friskbagt brød og hjemmelavede sandwich i den nordlige ende af byen. Søren Andersen er sprunget ud som selvstændig og har åbnet Sørens Brød på Mariagervej.

Annonce
  • Mathias Fredslund Hansen
    Søren Andersen er egentlig uddannet kok, men efter knap 20 år som kantineleder er han sprunget ud som selvstændig med Sørens Brød. Foto: Mathias Fredslund Hansen
  • Mathias Fredslund Hansen
    Fokus er økologi og gode råvarer. Blandt andet kommer kødet i sandwichene fra dyr, der har haft det godt. Kyllingen er fra Hopballe Mølle, og svinekødet fra Djursgrisen. Foto: Mathias Fredslund Hansen

Mest læste

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu

Mest læste

Seneste nyt

Annonce