Annonce
Nicklas Gjættermann Pedersen er kokkeelev på Hotel Randers. Foto: Frank Pedersen
Randers Onsdag

Nicklas Gjættermann Pedersen er i lære som kok på Hotel Randers: Det er spændende at få lidt mad til at se ud af meget

Interessen for at lave mad kombineret med skoletræthed har ført til, at Nicklass Gjættermann Pedersen har valgt at tage en erhvervsuddannelse til kok.
Annonce
  • Nicklas Gjættermann Pedersen er kokkeelev på Hotel Randers. Foto: Frank Pedersen
  • En af Nicklas Gjættermann Pedersens favoritdiscipliner er at pynte og dekorere retter. "Det er vigtigt, at pynten er i højsædet, så gæsten får lyst til at tage den første bid. Derfor er det at få lidt til at se ud af meget ved at pynte en ret noget, man gør alle steder for at snyde gæster til at tro, de får meget på tallerkenen - og man kan få meget liv ud af lidt salat og små krydderurter", siger han. Foto: Frank Pedersen
  • "Jeg har altid haft interessen og brændt for at lave mad", siger 18-årige Nicklas Gjættermann Pedersen, der i en tidlig alder blev introduceret til brugen af gryder og pander af sine forældre og nu er ved at tage en erhversfaglig uddannelse til kok på Hotel Randers. Foto: Frank Pedersen
  • Nicklas Gjættermann Pedersen har ikke nogen favoritret. "Det skulle da lige være noget stegt gris", siger han, der her har tilberedt en forret med netop dette: stegt gris. Foto: Frank Pedersen
Randers Onsdag

Tjenerelev fra Fru Larsen er Danmarks dygtigste

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce