Annonce
Nadja Salling overtog Dit Smørrebrød i Trangstræde for tre åår siden. "Egentlig gik jeg ikke meget op i madlavning dengang - men det er kommet sidenhen," forsikrer hun.
Randers Onsdag

Liv i midtbyen: Klassisk smørrebrød går aldrig af mode

Dit Smørrebrød i Trangstræde leverer håndmadder og smørrebrød, der er hjemmelavet fra bunden
Annonce
  • Nadja Salling overtog Dit Smørrebrød i Trangstræde for tre åår siden. "Egentlig gik jeg ikke meget op i madlavning dengang - men det er kommet sidenhen," forsikrer hun.
  • Julie Niemann lægger sidste hånd på en stribe af Dit Smørrebrøds 'håndmadder'. Foto: Martin Ries
  • Lilo Lykke Larsen ekspereder. Foto: Martin Ries
  • Det er de færreste af råvarerne til smørrebrødet der ikke er hjemmelavede. Foto: Martin Ries
  • Langt det meste af den traditionelle pynt er pillet af det smørrebrød, somNadja Salling leverer fra sin forretning. Men en fiskefilet får stadig en citronskive på toppen. Foto: Martin Ries
  • "Langt de fleste af mine kunder betragter jeg som stamkunder," siger Nadja Salling. Og den billige kaffe lokker da også mange til lige at sætte sig foran forretningen en kops tid. Foto: Martin Ries
  • Julie Niemann lægger sidste hånd på en stribe af Dit Smørrebrøds 'håndmadder'. Foto: Martin Ries
Randers Onsdag

Tjenerelev fra Fru Larsen er Danmarks dygtigste

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce