Annonce
Johanne Ægidiussen og Peter Nøhr åbnede for fire år siden deres restaurant Bistroteket i Rosengade. Og de føler sig godt hjemme i midtbyen. Foto: Annelene Pedersen
Randers Onsdag

Liv i midtbyen: Bistroteket kommer aldrig til at stå stille

- Vores udgangspunkt er fransk mad. Alligevel bliver vores kunder ofte overrasket over restauranten, siger Bistrotek-ejere Johanne Ædidiussen og Peter Nøhr.
Annonce
  • Johanne Ægidiussen og Peter Nøhr åbnede for fire år siden deres restaurant Bistroteket i Rosengade. Og de føler sig godt hjemme i midtbyen. Foto: Annelene Pedersen
  • Kok Peter Nørh fører kniven i køkkenet. Foto: Annelene Pedersen
  • - Vi har udvidet vores sortiment af vin fra 65 vine, da vi åbnede til nu at kunne tilbyde 120 forskellige flasker, fortæller medindehaver Johanne Ægidiussen. Foto: Annelene Pedersen
  • Peter Nøhr planlagde ved åbningen af Bistroteket sammen med Johanne Ægisiussen, at de to indehavere selv ville dække alle funktioner i Bistroteket. Men efter 14 dage fik de deres første ansatte medarbejder, og er i dag oppe på, hvad der svarer til cirka 10 fuldtidsmedarbedjere. Foto: Annelene Pedersen
  • Kok Peter Nørh fører kniven i køkkenet. Foto: Annelene Pedersen
  • - Vi har udvidet vores sortiment af vin fra 65 vine, da vi åbnede til nu at kunne tilbyde 120 forskellige flasker, fortæller medindehaver Johanne Ægidiussen. Foto: Annelene Pedersen

Mest læste

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu

Mest læste

Seneste nyt

Annonce