Flere tusinde kiggede forbi, da Cold Hand Winery forsøgte sig med gourmet-julemarked med fokus på store smagsoplevelser.
Copy link address
Helle Kvist , hekvi@amtsavisen.dk
Annonce
Del med andre:
Copy link address
-
Indehaver af Cold Hand Winery, Jens Skovgaard, er fuld af initiativer. Her ses han foran det, der skal blive til en udendørs gourmetrestaurant. Restauranten åbner til maj. Foto: Annelene Petersen -
Lysten til at smage de mange frugtvine var stor, da Cold Hand Winery i weekenden holdt julemarked. Foto: Annelene Petersen -
Der var mulighed for at forudbestille gourmetplatter, som kunne nydes i vineriet, og det tilbud havde 110 personer taget imod både lørdag og søndag. Det var Kevin Pindstrup Nielsen og hans randrusianske cateringfirma Norevent, der stod bag. Foto: Annelene Petersen -
Der var travlt med at fylde op med varer i Cold Hand Winerys butik, for de mange frugtvine blev langet over disken i stor stil. Foto: Annelene Petersen -
Der var mulighed for at smage på blandt andet laks fra Himmelbo Røgeriet, da Cold Hand Winery i weekenden holdt gastronomisk julemarked. Foto: Annelene Petersen -
1500 mennesker besøgte lørdag julemarkedet på Cold Hand Winery, og forventningen til søndagens antal besøgende var ikke mindre. Foto: Annelene Petersen -
Julemarkedet på Cold Hand Winery bød foruden julestemning og hygge på gastronomi. Foto: Annelene Petersen -
Vineriets tilknyttede kok, Martin Knudsen, diskede op med hjemmelavede æbleskiver og gløgg. Foto: Annelene Petersen -
Håndværksbageren Briancon fra Aarhus bød blandt andet på julekager med Cold Hand blommevin, småkager og stenovnsbagte flutes. Foto: Annelene Petersen -
Helle Rimmer, der blandt andet er kendt fra Den Store Bagedyst og er indehaver af Rimmers Køkken demonstrede, hvordan man laver Cold Hand-ganache til trøffelkugler. Foto: Annelene Petersen